MENIU
0

Termeni si conditii

Termeni si Conditii

Utilizarea sub orice forma (vizitare sau cumparare de produse) a site-ului zoomax.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor mentionate mai jos. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a documentului.

Definitii

Site - domeniul www.zoomax.ro

Cumparator – orice persoana fizica cu varsta minima de 18 ani sau juridica care viziteaza si/sau plaseaza o comanda in site.

Vanzator – societatea comerciala WORK TEAM PET SRL, avand sediul social Bd. Ferdinand I, Nr.130, et1 , ap 14 , sector 2, Bucuresti, nr. de inregistrare la Registrul Comertului: J40/1335/2016, Cod Fiscal RO35561740, e-mail workteampet@gmail.com , nr. de telefon 0768899912.

Bunuri si servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre vanzator cumparatorului.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre vanzator si cumparator, prin care vanzatorul este de acord sa livreze bunurile si cumparatorul este de acord sa primeasca aceste bunuri si sa faca plata acestora.

Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre vanzator si cumparator, fara prezenta fizica simultana a vanzatorului si a cumparatorului.

Informatii generale

Plasarea si acceptarea comenzii

Prin efectuarea unei comenzi pe site, cumparatorul este de acord cu o forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care vanzatorul isi deruleaza activitatea.

Notificarea primita de catre cumparator prin e-mail cu privire la primirea comenzii din partea cumparatorului are rol de informare si nu presupune acceptarea comenzii.

Contractul se considera incheiat intre vanzator si cumparator in momentul confirmarii, pe un suport durabil, de catre vanzator a acceptarii comenzii transmise de cumparator. O comanda neconfirmata nu va avea valoare contractuala intre parti.

Informatiile prezentate pe site-ul vanzatorului, inclusiv acesti termeni si conditii, au caracter informativ si pot fi modificate de catre vanzator, fara o anuntare prealabila. Modificarile intervenite nu vor avea efect retroactiv si se vor aplica exclusiv pentru comenzile plasate incepand cu data intervenirii lor.

Includerea oricaror produse sau servicii pe site la un moment dat nu inseamna si nici nu garanteaza ca aceste produse si/sau servicii sunt disponibile in orice moment. Ne rezervam dreptul de a inceta in orice moment comercializarea unui produs sau serviciu.

Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta. Pentru intrebari referitoare la datele dumneavoastra cu caracter personal si pentru instructiuni privind accesarea sau stergerea informatiilor stocate, va rugam sa accesati sectiunea Confidentialitate.

Vor fi excluse de pe site sau ignorate, pareri sau adresari ce contin injurii sau un limbaj neadecvat.