MENIU
0

Despre noi

In anul 2016 , cu multa rabdare si pasiune am creat " ZooMax " , un petshop care datorita profesionalismului a facut performata inca din prima zi.

Am continuat sa oferim animalelor toata dragostea , iar oamenilor produse calitative si servicii ireprosabile , aceste valori ale noastre au transformat " ZooMax " in farmacie veterinara si le multumim din suflet clientilor nostri pentru increderea acordata.

Dupa 3 ani , in anul 2019 a inceput o noua poveste " zoomax.ro " , un magazin online bazat pe aceleasi principii si valori care ne caracterizeaza , ne dorim sa fim cat mai aproape de clientii nostri si sa ii ajutam sa aiba o viata cat mai frumoasa alaturi de animale.

Magazinul online sta la dispozitia ta la orice ora din zi sau din noapte , fiind un partener de nadejde cu informatii si produse atent selectionate , pe care , cu drag le pregatim si le aducem direct la tine acasa , pentru ca ne dorim sa petreci cat mai mult timp alaturi de cei dragi si ne propunem sa ne ocupam noi de tot ce ai nevoie pentru prietenul tau necuvantator.

Iti multumim ca esti aici si citesti aceste randuri , speram sa nu te dezamagim niciodata ! " echipa ZooMax "