Zoomax.ro - farmacie veterinara

Nu esti logat

Intra in cont

Advance

Afişare 1 - 36 din 99 (3 pagini)

Mancare caini Advance este esențială în menținerea sănătății animalului de companie

  Mancare caini Advance este o componentă importantă a menținerii sănătății animalelor de companie. Proprietarii de animale de companie caută acum o viață lungă și sănătoasă pentru animalul lor de companie și se uită la nutriție, precum și la medicina veterinară, pentru a oferi un astfel de sprijin. Calitatea vieții, măsurată în termeni de incidență redusă a bolilor și a capacității de a menține o viață activă, ar putea fi îmbunătățită prin nutriție adecvată cu mancare caini Advance și suplimente.
În consecință, numeroase îmbunătățiri în nutriția animalelor de companie au dus la dezvoltarea unei game largi de alimente care asigură o nutriție completă și echilibrată, iar mancare caini Advance a fost creată de specialiști, de aceea specialiștii de la ZooMax o recomandă în nutriția zilnică a câinelui. În consecință, trebuie pus accentul și pe parametrii de siguranță și calitate ai produselor. Originea produselor, inclusiv caracteristicile și proprietățile produsului.

  Este important să vă hrăniți câinele cu iar mancare caini Advance deoarece un mod clar în care orice proprietar de animal de companie poate afecta longevitatea și calitatea vieții animalului de companie este furnizarea de alimente de cea mai înaltă calitate. Calitatea alimentelor pe care le hrănești face o diferență directă în sănătatea animalului tău de companie. Calitatea este cuvântul cheie, calitatea ingredientelor care intră în fabricarea de mancare caini Advance este foarte importantă. Zicală - ești ceea ce mănânci - se aplică animalelor.
Ingredientele de calitate bună din mancare caini Advance oferă o calitate a vieții mai bună. Rezultatul este mai puține afecțiuni ale pielii, mai puțină mâncărime, mai puține infecții ale urechii, straturi mai strălucitoare, mai puține boli inflamatorii ale intestinului, o mai bună masă musculară și tonus muscular, oase mai puternice, mai multă energie, și alte beneficii fizice imediate ale unei nutriții mai bune.

Câinii sunt mai fericiți și mai sănătoși cu mancare caini Advance

  Mancare caini Advance inclusă în alimentația zilnică a câinelui oferă nutrienți de calitate superioară și duce la o viață mai lungă și mai sănătoasă pentru majoritatea animalelor de companie, cu facturi de medic veterinar mai mici. Costul alimentelor de calitate superioară pe parcursul vieții animalului de companie va fi compensat de facturile mai mici de la medicul veterinar și de riscul redus de probleme de sănătate care sunt rezultatul unei alimentații necorespunzătoare.
Cu o hrană de calitate superioară, cu mancare caini Advance animalul de companie primește o nutriție mai bună printr-o digestibilitate mai bună; ceea ce înseamnă că obține mai mult și o calitate mai bună a ceea ce poate folosi corpul. Este important să cunoașteți diferența dintre proteinele digerabile și proteinele brute. Alimentele de calitate inferioară pot adăuga proteine brute, cum ar fi ciocuri de pui, copite de vacă, orice sursă de proteine, dar nu neapărat proteine digerabile.

  Sursele de proteine din carne versus sursele de proteine din cereale sunt, de asemenea, importante, deoarece câinii și pisicile sunt carnivore cu un sistem digestiv orientat spre carne, nu porumb, grâu sau soia. De aceea interesați-vă de un distribuitor hrana Advance atât pentru câini cât și pentru pisici, dacă aveți.
Unele mărci de calitate inferioară vor adăuga zahăr sau arome artificiale pentru a-și face mâncarea mai plăcută. Cu alimente de calitate superioară, gustul este mai bun, au un gust natural; reducerea cantității de substanțe chimice artificiale sau ingrediente necorespunzătoare, cum ar fi îndulcitorii, pentru procesarea organismului.
Obțineți, de asemenea, de la un distribuitor hrana Advance și garanția că produsele sunt de calitate, iar animalele de companie vor fi sănătoase. Vârsta fiecărui animal de companie, starea medicală, sistemul imunitar și stilul de viață trebuie luat în considerare la selectarea tipului de hrană de furnizat de un distribuitor hrana Advance.

Asigură o nutriție adecvată cu mancare caini Advance si mancare pisici

  Mancare pisici Advance asigură micilor carnivore necesarul zilnic. Pisicile au evoluat ca vânători care consumă pradă care conține cantități mari de proteine, cantități moderate de grăsimi și o cantitate minimă de carbohidrați, iar dieta lor necesită și astăzi aceste proporții generale. Pisicile necesită, de asemenea, mai mult de o duzină de alți nutrienți, inclusiv vitamine, minerale, acizi grași și aminoacizi. Iar mancare pisici Advance de la distribuitor hrana Advance este alegerea cea mai bună a proprietarilor interesați de sănătatea pisicuțelor.
Deși pisica dvs. are nevoie de anumite cantități din fiecare nutrient specific pentru a fi sănătoasă, mai mult nu este întotdeauna mai bine. Acest lucru este valabil în special pentru vitamine și minerale, astfel încât utilizarea suplimentelor nu este de obicei necesară dacă hrăniți o dietă echilibrată și completă. Suplimentele pot fi dăunătoare pentru pisica dvs. și nu trebuie administrate niciodată fără aprobarea medicului veterinar.

  Pisicile ar trebui să aibă acces la apă curată și proaspătă în orice moment. Alimentele conservate pentru pisici de la mancare pisici Advance au un conținut de umiditate de cel puțin 75%, ceea ce îl face o sursă bună de apă din dietă. Este, în general, cel mai scump tip de hrană pentru pisici, dar este, de asemenea, foarte plăcut pentru majoritatea pisicilor.
Sunt disponibile multe soiuri diferite, care pot fi de ajutor dacă pisica ta este un mâncător înrăit. Alimentele conservate de la mancare pisici Advance au cea mai lungă perioadă de valabilitate atunci când nu sunt deschise, dar orice porțiune neutilizată de conserve de pisici deschise ar trebui să fie refrigerată pentru a menține calitatea și a preveni deteriorarea. Alege mancare pisici Advance care funcționează cel mai bine pentru pisica ta, de la distribuitor hrana Advance. Încercați să fiți sensibil la comportamentul alimentar al pisicii dvs.

mancare caini Advance
distribuitor hrana Advance
mancare pisici Advance